70 % lidí jsou vlastně Zombie (aneb 1. výsledky jednoho průzkumu…)

Věřili byste tomu???

Tak já vím, že ani tohle téma není tak úplně vánočně rozněžnělé. Ale tak četli jste můj tak trochu morbidní 51. jahodový ráj a informace o tom fakt skutečném významu Vánoc?? (A ten je prý hodně spojený se smrtí…).

A tak tedy pojďme do těchto temnot a hledejme v nich světlo. Pojďme ve šlépějích těchto původních oslav Vánoc, ve kterých se do toho  OPRAVDOVÉHO ŽIVOTA odrazíme od něčeho tak morbidního, že to většina lidí nechce ani vidět, ani o tom slyšet. Protože jak zaznělo v březnovém magazínu Aves:

Člověk se nesetká se životem, dokud se nesetká se smrtí.

A tak to je. Sami zjistíte, když se ponoříte do toho mimoňského světa, že jiné cesty k opravdovým darům a opravdové životní spokojenosti NENÍ! Můžete si zkoušet, co chcete, jinudy cesta nevede… a možná právě to nám chtěl Ježíš Kristus, jehož zrození slavíme, říct na kříži?? Ne že máte být křesťany, jinak spásy nedojdete. A že jinudy než skrz pochopení poselství kříže cesta nevede?? Ostatně Buddha říkal o utrpení totéž!! 

test-svicka-jen-citat

V březnovém magazínu Aves také vyšel jeden speciální test. Test, který Vás na 20 otázkách provede tím, zda žijete opravdu naplno! A ne v tom profláklém smyslu (spousta peněz, spousta zážitků, super práce, cestování, zábava s přáteli atd.). Ale ve smyslu, který jde opravdu na dřeň toho, co to znamená být naživu. OPRAVDU spokojeně a s radostí. Bez všech oněch cinkrdlátek, za kterými se honíme, ale které nás opravdu spokojenými nikdy neudělají…

Ten test jsem minulý týden převedla do online podoby a vytvořila z něj vlastně unikátní průzkum na téma, jak naplno OPRAVDU lidé žijí??

Interně tomu testu říkám zombie/upír test! Proč? Protože upíři jsou mrtví nemrtví. Žijí jen napůl. Jako spousta z nás. A zombie jsou mrtví, ale tak nějak se vlečou po světě a krmí se mozky. Stejně jako spousta z nás se jen tak bez života vleče po světě a zajímá nás už jen ten mozek (rozum)  a nic víc.

Dosavadní výsledky jsou tristní. 70 % zombie a 20 % upírů!!

Však běžte a vyzkoušejte si, jak v tomto testu obstojíte.

Odkaz je ==> ZDE.

kostra-na-lavicce-3

Možná by stálo za to předtím něco udělat s tím, zda Vás život těší a vidíte v něm nějaký smysl. Zda umíte být svobodní, vděční a odvážní. Zda dokážete být v kontaktu sami se sebou, ale i s tím, co Vás obklopuje. A je toho ještě mnohem víc.

Já budu jen ráda, když se Vám podaří dosavadní výsledky tohoto testu zvrátit!! Do toho!! 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice život se štítky , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Jedna reakce na 70 % lidí jsou vlastně Zombie (aneb 1. výsledky jednoho průzkumu…)

  1. Pingback: Čím byl pro mě rok 2016 tak významný? (3. díl) | Žít je umění – ENjoy!

Chcete něco říct? Prosím. Líbilo se? Hej, potěší mě, když to budu vědět :-) Like :-) Líbilo se strašně moc? Sdílejte, lidi, sdílejte! Díky!