TRÁPENÍ MŮŽE BÝT DAR (ebook skoro zdarma)

Prožíváte těžké období?

Ať už Vás trápí cokoliv, existuje z toho cesta ven přes 10 stupňů, které jsou popsané v tomto ebooku! 

Nic víc (a nic míň) než těchto 10 záchranných kruhů, které mi pomohly najít v tom všem to nejcennější, co nyní mám, už nepotřebujete :-)

Nechte se inspirovat mou vlastní zkušeností a mou vlastní cestou od utrpení k radosti, jak se měsíc za měsícem odvíjela na stránkách tohoto blogu!

Rok 2014 mi převrátil život vzhůru nohama.

Několik týdnů jsem tenkrát pořádně nespala a neměla jsem ani chuť jíst. Zmocňoval se mě strach a jednou i záchvat paniky. Cítila jsem, že toužím po něčem, co nemohu mít, a svět mi připadal nespravedlivý. Před všemi těmi pocity nebylo kam utéct…

Ocitla jsem se na křižovatce: 

  1.  buď se postavím svému strachu tváří v tvář a to, po čem toužím, naleznu sama v sobě
  2.  nebo mě ta noční můra zničí. Jak snadné je skončit na antidepresivech v takových stavech…

Vybrala jsem si tenkrát to první, a tak začaly velmi náročné, ale také velmi obohacující 2 roky mého života, které mě zavedly do ještě větších hloubek, než kam jsem se kdy předtím odvažovala vstoupit. A můj blog byl tenkrát vzácný svědek všeho toho dění a hledání! Pomohl mně a teď může pomoci i Vám. 

A co Vy? Už jste si také vybrali? První cestu, nebo tu druhou??

Jak Vám může ebook TRÁPENÍ MŮŽE BÝT DAR pomoci?

Jestli i Vy, podobně jako já tehdy, v hloubi duše tušíte, že to, co prožíváte, má nějaký hlubší smysl, přijměte tento ebook jako pomocnou ruku, která Vám ukáže 10 základních majáků na Vaší cestě.  10 věcí, na které se zaměřit, 10 stupňů, po kterých vede ta cesta proměňující trápení v dar. Ukáže Vás světlo v temnotě. I mně se tenkrát dostalo jedné pomocné ruky a právě po této cestě jsem sama šla.

Můžete se ale dostat i dál – můj ebook totiž není jen klasickým příběhem o tom, co se mi stalo, a jak jsem se s tím vyrovnávala. Ukázalo se totiž, že těch 10 stupňů je univerzálních! Že jsem po nich již kdysi dávno prošla, i když to netrvalo 2 roky, ale tenkrát ještě více jak 10! V té univerzální symbolické podobě je najdete v sestřičce tohoto ebooku, v e-knize Život je umění milovat. Většina jejích textů vznikla již před 20 lety! V té konkrétně prožívané podobě je najdete zde.

Ale obě knihy Vám předkládají 10 nástrojů, které když v sobě rozvinete, žádný strach a žádná touha Vás již nepřemůže. To je ten pravý dar, který v tom okamžiku získáte. A ten je k nezaplacení!

Vždy mě fascinuje, když si uvědomím, jak prazvláštní texty mi před těmi 20 lety, kdy mi bylo poprvé nejhůř, začaly vznikat pod perem. A jak knížka, do které jsem je vložila, vyjevila  oněch základních 10 bodů – 10 záchranných kruhů – na cestě k tomu OPRAVDOVÉMU VNITŘNÍMU NEPODMÍNĚNÉMU štěstí! Nepodmíněné štěstí člověk nachází právě v trápení a skrze trápení! V místech, kde by to nečekal, protože své štěstí obvykle podmiňuje splněním těch a těch podmínek.


 Co tedy v ebooku TRÁPENÍ MŮŽE BÝT DAR najdete?

  • 10 kapitol = 10 základních bodů, kterých je potřeba se držet, pokud chceme najít v ČEMKOLIV, co se nám děje, dar.
  • 10 článků, které v té době vycházely u mě na blogu a které mě tenkrát – přímo uprostřed těch nejnáročnějších chvil – pomáhaly nalézat směr a pevnější půdu pod nohama.
  • Odkazy na dalších 10 článků, které Vám vlijí optimismus do žil stejně jako ho na té těžké cestě vlévaly do žil mně! Vyprávějí totiž o chvílích, kdy se mi dařilo prožít záblesky toho, jaké to je naplnit oněch 10 bodů. A sáhnout si tak na to VNITŘNÍ nepodmíněné štěstí, které má největší hodnotu!
  • Závěrečný článek z oslavy, plné vděčnosti z toho, že se mi tentokrát podařilo projít neuvěřitelně rychle podobně převratným obdobím jako kdysi před 20 lety!
  • Základní přehled 10 bodů, skrz které vede cesta krizí ven.

↓↓↓

Chcete se podívat do obsahu?? Stačí říct :-) 

CHCI POSLAT UKÁZKU KNIHY!

↑↑↑

 

V čem je tento ebook jiný než ostatní?

  1. Je autentický, jak jen to autentické může být. Je ze života. Nejsou to jen teorie a rady. Žádné matné vzpomínky a fabulace. Blogové články jsou přímými svědky!
  2. Jde o úvod do neduálního světa, ve kterém (a logicky jedině tam) je trápení dar! Už jste někdy slyšeli o neduálním světě? O světě plném paradoxů, se kterými si naše hlava neví rady, ale kdo hledá, pochopí???
  3. Je součástí celé trojice úhlů pohledu na celý proces a na zcela jiný (mimoňský) svět neduálního vnímání! Do této trojice patří i zmiňovaná esenciální stručná e-kniha Žít je umění milovat (záchranný kruh ve chvílích nejistoty) a online minikurz ZDARMA Mimoňská cesta jako průvodce, který Vám pomůže těchto 10 bodů rozvíjet a žít a tím dosáhnout onoho vnitřního nepodmíněného štěstí.

A hlavně – dodá Vám důvěru, že celá tato cesta je reálná a uskutečnitelná! Když já, tak přece může každý, ne? :-)

Kolik celý ebook stojí?

Cena je pouhých 111 Kč!

Ale můžete ho mít i téměř ZDARMA!

Když se později rozhodnete koupit si e-knihu Žít je umění milovat, získáte na ni 100 Kč slevu! Stačí napsat si na avespasseri@seznam.cz a o slevu si požádat.

Chcete tedy objevit cestu, jak se konečně vymotat ze svých problémů?

  1. Objednejte si ebook TRÁPENÍ MŮŽE BÝT DAR.
  2. Zaregistrujte se do měsíčního online minikurzu (ZDARMA) Mimoňská cesta. Začíná 1x 14 dní.
  3. A když Vás tenhle mimoňský neduální svět osloví, můžete si pak koupit i jeho mapu e-knihu Žít je umění milovat (záchranný kruh ve chvílích nejistoty) a odstrčit se konečně od břehů, které Vám sice dávají určitou jistotu, ale zároveň Vás svazují. Tahle e-kniha je totiž ta nejjednodušší pomůcka, abyste se v tom mimoňském prostoru nezačali topit! To nejrychlejší připomenutí toho, co v dané chvíli potřebujete! V rámci minikurzu Vám tuto možnost připomenu :-)

⇓⇓⇓

CHCI KOUPIT EBOOK TRÁPENÍ MŮŽE BÝT DAR!

Máte?? :-)

Tak teď už jen vydat se na tu Mimoňskou cestu!

CHCI SE SEZNÁMIT S MĚSÍČNÍM MINIKURZEM MIMOŇSKÁ CESTA

Těším se v něm na Vás :-)

 A než se jeho brány otevřou, máte možnost se začíst do příběhu o tom, jak jakékoliv utrpení převést v dar :-)

⇑⇑⇑

A kdo Vás chce vlastně seznámit s touto vpravdě nezvyklou cestou (a proto jí říkám mimoňskou)?

  • Zde na blogu si říkám Aves Passeri. Proč? Ráda se na svět kolem dívám „symbolickými brýlemi” :-) Aves Passeri znamená ptáci zpěvaví – a zpěvní ptáci pro mě symbolizují svobodný let a svobodné vyjádření sebe sama.
  • Jméno, které mám v občanském průkaze, zní Zuzana Skotáková.
  • Ve svých představách jsem do speciální školy života chodila již od první třídy :-)
  • Vystudovala jsem angličtinu, arabistiku a religionistiku a žila v takových zemích jako Egypt nebo Srí Lanka a vstřebávala místní spiritualitu
  • Dnes učím angličtinu a čchi kung ve stylu Orel v hnízdě

Za uplynulých 20 let jsem na té své cestě zažila mnoho a naučila se mnoho. Své životní zážitky jsem vtělila do tohoto blogu i do svých knih a svého kurzu. Budu ráda, když Vás s tím nejcennějším, co jsem za ta léta poznala, budu moci seznámit. Snad v tomto neduálním mimoňském světě naleznete stejný vnitřní klid a sílu, jaký v něm nyní konečně nalézám i já. Ten nejcennější dar.

Nezapomeňte tedy – odkaz na zakoupení ebooku a vstup do kurzu najdete výše :-) Těším se na Vás :-) 

© 2016 Aves Passeri

Toto dílo podléhá autorským právům.

Obchodní podmínky                         Ochrana osobních údajů