KDE A KDY CVIČÍME?

Kurzy pro začátečníky pod mým vedením probíhají v Brně-Kohoutovicích a v Brně-Židenicích. Kurzy 2. pololetí sice již skončily, ale nové začátečníky nabírám již v průběhu léta. Pokud se Vám některý z termínů níže hodí, napište mi :-) Ať na vás zbude v tělocvičně místo :-) 

Kohoutovice – st 18.00-19.30, Libušina tř. 4

Židenice – čt 17.30-19.00, Sokol Židenice, ul. Gajdošova

Jako začátečníci máte možnost si cvičení vyzkoušet během prvních 3 hodin za zvýhodněnou cenu 500 Kč/3 hodiny

Kurzy pro pokročilé jsou určeny těm, kteří již styl Orla v hnízdě znají. Probíhají pod vedením hl. instruktora Orla v hnízdě, Pavla Simona, a mě, a to na Botanické 53 – út 17.00-18.30.

**********************************************************************************

Na kurz je potřeba se přihlásit předem!

Můžete psát na strouhovaz@yahoo.com. Na stejnou adresu můžete směřovat i veškeré dotazy. Ráda Vám je zodpovím! Nebo jednoduše využijte formulář ZDE :-)


Nebrňáci mohou zabrousit přímo na stránky Bodhidharmy, pod jejíž hlavičkou cvičím. Orel v hnízdě létá i jinde po republice :-)

Pokud byste chtěli vědět bližší informace o tom, co to čchi kung vlastně je, začtěte se do článku Co je to vlastně ten čchi kung? Na tomto blogu najdete spoustu článků, které byly inspirovány mým cvičením čchi kungu, nebo mými návštěvami víkendových seminářů s mistrem. Přišlo mi líto, aby tyto zkušenosti jen tak zapadly mezi ostatními články, tak jsem se rozhodla je shromažďovat na speciální stránce s názvem K čemu je ten čchi kung vlastně dobrý…