5 POKLADŮ V JAHODOVÉM RÁJI

5 ebooků o tom, jak harmonizovat 5 elementů, které zásadně ovlivňují stav naší energie, těla, emocí i mysli, a najít tak to, po čem toužíme – vnitřní svobodu, radost, vyrovnanost, spokojenost a (sebe)jistotu.

4 ebooky (DŘEVO, OHEŇ, ZEMĚ A KOV) jsou již hotové, z toho 2 stále ještě můžete získat zcela ZDARMA a 2 za drobný poplatek 30 Kč. Od příštího roku bude všech 5 ebooků zpoplatněno jako součást ročního projektu STROM ŠTĚSTÍ 2018, takže teď máte ještě příležitost dát sami sobě vánoční dárek :-)

Seznamte se s tak trochu nezvyklým pohledem na to, jak s těmito pěti energiemi pracovat na úrovni vědomí a emocí, abyste skrze jejich harmonizaci dosáhli své vlastní vnitřní harmonie. 


Každý rok věnuji na tomto blogu nějakému projektu.

Roky 2014 a 2015 byly ve znamení projektu Absurdistán. To bylo v době, kdy jsem se rozhodla zaměřit na ty absurdní způsoby, kterými si sami házíme klacky pod nohy. Těch způsobů jsem popsala rovnou 50 a v průběhu roku jsem každému z nich věnovala celý jeden týden! Již tenkrát bylo těchto 50 témat rozděleno do 5 okruhů, které byly inspirovány čínským pojetím 5 prvků – dřevo, oheň, země, kov a voda.

Těchto pět okruhů představuje pět základních energií – pět pokladů, se kterými se budeme učit pracovat i v letošním projektu 5 pokladů v Jahodovém ráji

Proč Jahodový ráj? Oba roky s projektem Absurdistán s sebou totiž přinesly spoustu velmi mocných zážitků. Život zareagoval velmi pohotově a každý týden mi servíroval přesně to, čím jsem si měla projít, abych téma týdne prožila a poučila se z něho. Bylo to zvláštní. A bylo to tak silné, že jsem se po dvou letech nahlížení na absurdity našeho života zaměřila v roce 2016 raději na radosti našeho života právě v projektu Jahodový ráj.

V roce 2017 jsem oba projekty velmi opatrně propojila dohromady.

Témata zůstala stejná, jen jsem je obrátila tak, aby nepoukazovala na absurditu našich cest, ale aby ukazovala směrem k nepodmíněnému štěstí. A vznikl tak projekt 5 pokladů v Jahodovém ráji!

(photo credit: Chris)

V rámci tohoto projektu je celý rok opět rozdělen na 5 částí tak, jak podle čínského úhlu pohledu ovlivňují jednotlivé elementy běh roku.

Jaro se nese ve znamení elementu dřeva symbolizující růst, léto ve znamení elementu ohně symbolizující teplo, podzim ve znamení elementu kovu symbolizující zbavování se listů a zima ve znamení elementu vody symbolizující klid a led.

A pátý prvek země? Ten mívá v průběhu roku dvě možná umístění – pozdní léto, kdy dozrávají plody země. Anebo mezidobí mezi jednotlivými ročními obdobími, kdy symbolizuje přechod. Těmto mezidobím se říká dojo a s těmi pracuji i já.

Každý týden uveřejňuji jeden článek ze série toho elementu, který danému ročnímu období vládne. Pokud chcete, aby Vám žádný z článků neutekl a abyste je nemuseli na blogu hledat, můžete se o ně přihlásit a ony Vám budou chodit přímo do mailu.

CHCI SE PŘIHLÁSIT O ČLÁNKY Z PROJEKTU 5 POKLADŮ V JAHODOVÉM RÁJI

Přihlášením k odběru článků ale získáte ještě jednu věc navíc! Vždy, když skončí desetitýdenní období daného prvku, vytvářím sborník na dané téma. A právě ten dostanete automaticky do mailu také ihned, jak ho budu mít pro Vás připravený!

 

Které sborníky jsou již hotové

Ebook Rozhodněte se, jaký život chcete žít (a rozhoduje Ego nebo Vy?). Aneb co zasadíte a zaléváte, to vyroste.

Sborník elementu DŘEVO.

Obsahuje kromě úvodu a závěru, které nabízejí přehled daného tématu,  oněch 10 článků z blogu o našich přáních. O tom, která semínka našich tužeb stojí za to sázet, abychom nakonec nesklidili něco, oč jsme vlastně vůbec nestáli.

Sborník nabízím za pouhých 30 Kč v rámci kurzů Jiného světa. Samostatně již není dostupný a ani prodejný… 


Ebook Najděte  ve svém životě tu opravdovou radost.

Sborník elementu OHEŇ.

Má podobnou strukturu, úvod, závěr a 10 článků z blogu o tom, čím si sami zadupáváme svou radost ze života. I tento ebook Vás zavede do Jiného neduálního světa, kde leží klíč k nepodmíněnému štěstí, které nám nemůže nic a nikdo vzít. Ale také nám ho nemůže nic a nikdo dát. Naše snahy jít za svými sny tam někde venku se většinou podobají snaze vypěstovat ze skořápky našich tužeb strom. Opomíjíme jádro naší tužby a to skutečné semínko. V ebooku se dozvíte, v čem to jádro spočívá a jaké jsou dvě hlavní podmínky, které nás otevírají skutečné životní radosti.

I tento sborník si můžete koupit za symbolickou cenu 30 Kč a to ZDE.


Ebook Objevte v sobě vnitřní sílu (a s odvahou se odevzdejte proudu)

 

Sborník elementu KOV

Seznamte se s uměním odevzdanosti, které je vlastní elementu KOV. Vzdávat se toho, na čem lpíme, ale co nám neslouží, není snadné. Tento ebook Vás tímto náročným podzimním obdobím provede a ukáže Vám, co je potřeba, abychom ho zvládli s vděčností a ne s vyčerpávajícím vzdorem. Najdete tam opět úvod, 10 článků, které i mně osobně během podzimního průklestu pomáhaly, a závěr s pozvánkou do neduálního Jiného světa.

 

 


Ebook Zamiřte do svého středu a najděte tam rovnováhu (aneb jak si nenechat podrážet nohy)

Sborník elementu ZEMĚ

Udržet rovnováhu mezi protiklady tak, aby se žádný z nich neprojevoval ve své nadměrné či dokonce extrémní podobě, je zásadní. Globálně i uvnitř nás. Na této rovnováze záleží, do jaké míry budeme šťastní, spokojení a zdraví. V tomto sborníku najdete 10 článků o tom, co nás z rovnováhy vychyluje a co je potřeba si uvědomovat, abychom si nenechali tak snadno podrážet nohy. Jak propojovat protiklady, abychom se nedostávali do konfliktů, jak nalézt ten svůj střed, pohnout se z místa, přestat bloudit, ale zamířit tou nejkratší a nejjednodušší cestou ke spokojenosti.

 

Jestli si chcete poslední dva ebooky –  kovový ebook a zemský ebook – přečíst ještě ZDARMA a získat pár zbývajících články z projektu 5 pokladů přímo do mailu, přihlásit se k odběru můžete ZDE. Kovový ebook Vám přijde automaticky a zemský ebook budu brzy rozesílat všem odběratelům. (A kdykoliv se samozřejmě můžete z odběru odhlásit :-))