Konflikt je prevít. Kam si v takové chvíli chodím pro pomoc?

Máte těch konfliktů a problémů – vnitřních, pracovních, rodinných, jakýchkoliv – někdy až nad hlavu?? Nevíte, kudy kam?? Cítíte nejistotu, strach, stres?? Nebo snad odpor proti tomu všemu až vztek? Jo, to znám :-) Také v takových chvílích hledáte nějakou pomoc? A říkáte si někdy, jaký má takový život smysl? 

zit-je-umeni-milovat-obalka-2

Ne, smyslem toho všeho NENÍ zadupat Vás do země! Smyslem toho všeho je, abyste ROZKVETLI jako tahle květina, která je dokonalým symbolem naší síly prodrat se za sluncem i skrze asfalt!

 

V takových náročných chvílích potřebujeme pomoc. Podporu. Záchranný kruh, který nás uklidní. Protože klíčem k tomu nalézt odpovědi na naše vnitřní konflikty, starosti a otázky a docílit OPRAVDOVÉ změny je KLID! Přestat na chvíli horečnatě tahat za provaz ve snaze ten gordický uzel rozmotat, zatímco ho ještě víc zašmodrcháváme…

Kde pomoc v takových konfliktech hledám já?

V nadčasových textech, které jsem napsala před 20 lety, a stále ke mně promlouvají. Uklidňují mě. Ukazují mi cestu. Stejně jako se jim to dařilo již tenkrát v době mé největší životní krize. Nakonec jsem se z nich rozhodla udělat speciální elektronickou knihu!

PDF knížku Žít je umění milovat

  • ukáže Vám, že ty obvyklé způsoby, jak jsme se naučili problémy a konflikty řešit, nefungují
  • pomůže Vám hledat tím správným směrem
  • vybídne Vás k experimentům a hravosti
  • podpoří Vás ve Vašem rozhodnutí, které Vám ten klid může přinést
  • poradí Vám, jak nacházet sílu a směr sám v sobě
  • odhalí Vám fígl, díky kterému si zamilujete i ten asfalt :-)
  • nasměruje Vás tam, kde jednou najdete to, po čem opravdu toužíte

 

Není to jen tak ledajaká knížka. Nic, co znáte a co můžete běžně koupit. Tato knížka jde svou symbolikou řádně do hloubky k jádru toho všeho, ale zároveň je stručná a hravá! Žádné stovky stránek, žádná džungle, kterou se musíte prodrat. Je jako otevřené okno do světa, ve kterém můžete zahlédnout řešení svého problému, když se mu i Vy sami otevřete…

A navíc Vám pomohu z té knihy získat co nejvíc! Připravila jsem Vám k ní průvodce v podobně měsíčního online kurzu zdarma Mimoňská cesta :-)

Tak pojďte! Mimoni vyráží na cestu za silou symboliky – tam, kde trápení může být dar!

Žít je umění milovat (záchranný kruh ve chvílích nejistoty) – SEZNAMTE SE!

klidvoda-jpg-4

STAČÍ KLIKNOUT NA OBRÁZEK :-)