27. Co s koncem léta?? (Absurdistán 2015)

otaznikZbývají poslední dva týdny léta…

Jéžiš, co to vykládá??? Vždyť sotva začalo???!!!

No, podle mého čínského kalendáře, který letos slouží jako základ mému projektu Absurdistán o 52 absurdních vzorcích chování (které jsou nám na houby…), je to prostě tak.

A jak říká Cimrman: „Můžete s tím nesouhlasit, ale to je asi tak to jediné, co můžete dělat„…

Pak přijde už jen pozdní léto a podzim. Jo. Jo. Tak se nedivte, když už ty třicítky nebudou….

Poprvé od loňského roku mi při pohledu na seznam témat nevyhovovalo ani jedno z těch dvou zbývajících – „soudíme druhé“ aneumíme odpouštět„. Běžně nemám problém ani s jedním, ani s druhým. A neběžně se zrovna neděje nic, co by poukazovalo na to, že by přicházel čas některého z těchto témat. Což jsou mé obvyklé „výběrové komise„, na které jsem se vždycky mohla spolehnout. A navíc – jen si to vezměte – za 14 dní jedeme na dovolenou, o hotelu jsem teď na TripAdvisoru nečetla nic moc hezkého… no, chci na ten týden riskovat „soudíme druhé„???? Když vím, že VŽDYCKY si užiju přesně to, co do toho týdne vložím????

A tak asi udělám tento týden výjimku a prostě počkám během příštího týdne, které téma se samo nabídne…

Ono „přestaňme si myslet, že nám je vše jasné a že víme, jací druzí lidé jsou„? Protože zatímco my rozbijeme talíř prostě náhodou, „ten druhý“ proto, že je levák… myšleno pejorativně samozřejmě…

Nebo ono „neustále si v hlavě přehráváme, co se stalo„. Případně „proč pořád saháme na ta rozpálená kamna, když jsme už stokrát zjistili, že to pálí???“

Tak nechme se překvapit…

*************************************************************************************

Tímto článkem začíná dvacátý sedmý týden projektu Absurdistán 2015. Bližší informace k tomu proč, co a jak ohledně tohoto projektu najdete tady. Něco o tom, co se dělo loni, a jak to bude letos (včetně návodu, jak si Absurdistán přizpůsobit vlastním přáním) zase tady. Krásně přehledný seznam témat i s odkazy na průvodní a závěrečné články každého týdne je možné si stáhnout na odkazu: ABSURDISTÁN. Začít můžete kdykoliv… jen s odvahou do toho :-) 

Příspěvek byl publikován v rubrice Absurdistán 2015 se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

2 reakce na 27. Co s koncem léta?? (Absurdistán 2015)

  1. Pingback: Tak to jsme nechtěli…. | Žít je umění

  2. Pingback: Červenec a milující bytosti | Žít je umění

Chcete něco říct? Prosím. Líbilo se? Hej, potěší mě, když to budu vědět :-) Like :-) Líbilo se strašně moc? Sdílejte, lidi, sdílejte! Díky!