29. Jak ta Šípková Růženka… (Absurdistán 2014)

šípkovkaNedávno to byl pštros, více dávno rozmazlená princezna, či Drákula. Nebo také Strašidelný zámek, nebo rovnou Strašáci. A teď Šípkovka. Je vidět, že mám malé dítě a poetickou duši :-)

Proč Šípkovka?

To je přece ta pohádka o princezně, která se z neopatrnosti a neznalosti píchla o – no, to je jedno, vyberte si verzi, která Vám vyhovuje – usnula a hluboce spala a spolu s ní i celý zámek a celé království.

Připomíná mi všechny ty zombie (že bych článek ještě přejmenovala??), včetně sebe, samozřejmě, ponořené v myšlenkách, nebo v hudbě a slovech znějících v uších, pochodující po ulicích. Už jen zvednout ruce jako náměsíční…

A tak:

  • se chci aspoň občas trošičku probudit. Ono to není zas tak těžké :-)

**************************************************************************************

Možná bych se pro rok 2015 měla poučit a všechna témata koncipovat pozitivně. Protože třeba tento o pohádkové Růžence, kterou princ polibkem probudil z dlouhého spánku, končil článkem Je to fajn. A to je vždycky fajn, když se jeden může cítit fajn, aby o tom, jak je mu děsně fajn, mohl napsat celý článek. Kéž je i pro Vás spousta týdnů takových :-)

*************************************************************************************

Tímto článkem začíná dvacátý devátý týden projektu Absurdistán 2014. Bližší informace k tomu proč, co a jak ohledně tohoto projektu najdete tady. Přehled témat, na které ještě nejspíš dojde a kterými jsem se již zabývala (i s odkazy), najdete pro změnu zase tady.

Přidat se můžete kdykoliv, můžete začít klidně tímto týdnem, nebo se můžete podívat i na týden první – 1. Masochisti hadr. A věnovat mu a těm následujícím (najdete je v rubrice Absurdistán) pár dní. Člověk nikdy neví, co mu které téma přinese – já už od prvního týdne zjišťuji, že do mého života zasahuje téma týdne dost výrazně :-) (Stačí se podívat na články, které uveřejňuji, v daném týdnu…)

Příspěvek byl publikován v rubrice Absurdistán 2014 se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

5 reakcí na 29. Jak ta Šípková Růženka… (Absurdistán 2014)

  1. Pingback: Návraty – Spřízněni životem | Žít je umění

  2. Pingback: Je to fajn… | Žít je umění

  3. Pingback: Červenec = seriál hadr | Žít je umění

  4. Pingback: 33. Já už nechci být zombie :-) (Absurdistán 2015) | Žít je umění

  5. Pingback: S tou bdělostí a přítomností je to prý úplně jinak… | Žít je umění

Chcete něco říct? Prosím. Líbilo se? Hej, potěší mě, když to budu vědět :-) Like :-) Líbilo se strašně moc? Sdílejte, lidi, sdílejte! Díky!